Допомога бійцям АТО!

18 Марта, 2016, 18:05
544
0

Вчора, 17 березня 2016 року, відбулась благодійна зустріч з бійцями АТО, які проходять реабілітацію в Київському центральному військовому госпіталі. В рамках проекту «З рук в руки», який розпочався ще рік тому, організатори акції та всі небайдужі люди відвідали двох бійців, які знаходяться в госпіталі на лікуванні.

Було дуже приємно поспілкуватись з бійцями, а також внести хоча й невелику, але частину, матеріальної підтримки.

Також нагадує, що в ракмках проекту триває конкурс дитячого малюнку "Зігрій серце бійця". Діти зі всієї України надсилають свої малюнки-привітання бійцям АТО, бажаючи скорішого виздоровлення та миру.

Підтримка булу надана двом бійцям, а саме:

Чагарову Миколі, 1980 р.н з міста Енергодара, Запорізької області. Воював у 13 батальйоні ОМБ (колишній Чернігівський батальйон територіальної оборони). Поранення отримав 16 лютого під Авдієвкою в результаті обстрілу.

Кратко Олександру, 1977 р.н. з міста Києва. Воював в 53 окремому механізованому батальйоні ОМБ. Поранення отримав в кінці лютого в районі шахти Бутівка, під Донецьком.

Ми дуже вдячні воїнам за те, що вони обороняли нашу землю від загарбників та ризикували своїм життям заради миру над головою усіх українців.

Також дякуємо організаторам цієї благодійної акції, Нездимовському Вячеславу та Шемету Валерію за те, що займаються такою благородною справою!