Yavansu Mevkii, Söke Yolu, 5. Km. PK 134 Кушадасы , Турция
+90 256 622 05 50 info@fantasia.com.tr от 34061 грн за тур на 6 ночей

Отель Fantasia De Luxe 5*

Фантазия Де Люкс
Мгновенная рассрочка
от ПриватБанка
Покупка частями
от monobank
  • 1 линия
  • Небольшой
Рекомендуем
Мгновенная рассрочка
от ПриватБанка
Покупка частями
от monobank
  • 1 линия
  • Небольшой
Территория:
4.7
Номер:
3.0
Питание:
5.0
Обслуживание:
4.0
Развлечения:
4.7
Рейтинг отеля 5 4.3 3 отзыва
100%
рекомендуют этот отель
0%
не рекомендуют этот отель
  • Кратко об отеле:
  • Вместимость 322 человек,
  • Площадь 22000 м²
  • Открыт в 1989 г.,
  • Отремонтирован в 2010,
Для чего едут в этот отель:
  • Пляжный отдых
Отель подходит для:
  • Молодежный отдых
  • Семейный отдых с детьми
  • Деловые поездки
  • Бесплатно:
  • до 2 лет
  • Удобства:
Наш комментарий: Отель Fantasia De Luxe 5* отличный, современный отель на 320 номеров. Спуск в море с платформы, сразу глубина. До бассейна спускается лифт, потом лестница к пляжу. Хорошие отреставрированные номера. Есть русскоговорящая анимация. В отеле есть хорошо оборудованный гимнастический зал и центр отдыха с сауной и крытым бассейном. Размещение с животными: до 15 кг (бесплатно). Построен в 1989 году, общая площадь отеля составляет 22 500 м2, последняя реставрация была проведена в 2007 году. Хорошее место для отдыха всей семьей. Здесь будет приятно отдохнуть всем.
Отзывы об отеле Fantasia De Luxe 5*
02.08.2021
4.4
балла из 5
Рекомендую!

Відпочивали в готелі в кінці липня 2021 року з дитиною 12 років. Враження приємні, хоча певні недоліки все ж були.
Номера. Жили на другому поверсі, в усіх номерах Standart вид на море буде лише збоку, до 3 поверху за деревами фактично не видно взагалі. Але плюс у тому, що є окремий вхід по сходах з вулиці і можна не витрачати час на ліфти і перевдягання з пляжу. Ще особливість в тому, що в номерах Standart немає окремого ліжка на дитину, тільки приставана розкладачка. У нас на ній був убитий матрац, першу ніч спали втрьох на двоспальному ліжку. Після звернення на ресепшн поклали додатково топер, стало краще. Номер нормальний, сейф під залог, не користувалися, кожен день 1,5л води, є чай, кава, кондиціонер гудів, на ніч виключали, фен є, але теж старий. З косметичних засобів лише два дозатори, тому сувенірів у вигляді маленьких пляшечок-тюбіків не буде)) можливо, це на час пандемії.
Територія. Невелика за розмірами, але оскільки готель не новий, багато зелені, дерев і квітів, доглянута. Два басейни, доволі глибокі та просторі + мілкий для малечі. На вихідні в готелі було багато місцевих, тому біля великого басейну вільних лежаків не було. В понеділок вже можна було навіть обирати) Зрання до лежаків ми ні разу не бігали, місце завжди можна було знайти, як не біля одного басейну, то біля іншого, або біля моря, та і взагалі їх достатньо, тому не проблема. Плюс для нас був в тому, що біля басейнів негучна музика, в номерах її майже не чути, ввечері також не заважала. Спати заважали лише цикади, ну дуже голосні)) Біля кожного басейну є бар, після обіду снек-меню + морозиво. Смачні пончики)) Питну воду дають в окремих запечатаних стаканчиках по 0,2л. Спуск до пляжу неважкий, хоча і по сходах, дитина поки ми на пляжу встигала декілька разів збігати до басейнів і назад) Є галявинка з травичкою, можна повалятися на подушках під пальмами..
Пляж. Доволі великий, місця завжди вистачало. Шезлонги з матрацами. Душ, роздягальня, туалети - все є. Рушники видаються раз на день. Спуск у воду по приставних східцях, як в басейн. Спочатку їх було 2, потім поставили ще треті, черг ніколи не було) Можна стрибати з парапету, глибина зразу 1,7м (але обережно, на дні можуть бути морські їжаки). При виборі готелю нас це трохи бентежило, але насправді так навіть краще, не треба виходити-заходити по гальці, і думати, чи не занадто холодна вода), спустився і пливеш)) Купалися якось небагато людей, одночасно осіб 10, діти приблизно від 8 років. Навіщо у цей готель приїхали люди з маленькими дітьми, для нас залишилося загадкою) Вода у морі чудова!! Дійсно прохолодна, синоптик писав 24 градуси, але по відчуттям 20-22, після спекотного повітря дуже класна. Хвилі були майже завжди, під вечір більші. Пару днів вода була трохи каламутна, в інші дні прозора і чиста. Понтон був зачинений на ремонт, у перші дні псував есетичний вигляд моря, потім перестали його помічати. На пляжу є тільки бар, за чимось поїсти треба йти наверх. Пару раз ходили з дитиною в сусідній готель на гірки, там печалька, але дві дитячі гірки є, можна трохи розважитися, на браслети іншого кольору ніхто не зважає))
Харчування. Їжі достатньо, нам смакувало, досить різноманітна, багато блюд готується на терасі. З морепродуктів лише смажена риба, декілька разів були порційні салати з креветками і мідіями, один раз суші. Ресторан великий, є закиртий зал і тераса з шикарними краєвидами. Блюда через пандімію самостійно набирати не можна, накладають працівники, але черг не було. Ставлять таблички з назвами блюд англійською і турецькою, але деякі назви якісь незмістовні ("турецький десерт", "турецький соус", "м'ясні кульки", "смажена риба"..), тобто не завжди ти знаєш, що саме береш) Напої потрібно замовляти у офіціантів, підходять самі, але тут обслуговували реально довго плюс завжди надавали перевагу місцевим. Є ресторан a la crate, один раз можна відвідати безкоштовно, на вибір меню турецької, середземноморської або інтернаціоанльної кухні.
Сервіс. В принципі, претензій немає, але потрібен хоча б мінімальний рівень англійської, ну або турецької)) ні російську, ні українську справді не розуміють. Російськомовна лише одна дівчина - Сурія на ресепшн, тому як варіант звертатися до неї. На прохання і проблеми реагують, якусь винагороду не чекають, хоча пару раз чайові залишали. Але якщо поруч з вами будуть турки, будьте готові, що вам приділять увагу тільки після них. Багато поляків, німців, італійців, росіян і українців мабуть було приблизно однаково. Готельний гід була один раз, далі можна було звертатися на вайбер. Безкоштовний Wi-Fi тільки на ресепшн! При заселенні пропонують придбати доступ за 1євро на добу на один пристрій, ми не брали. Номери прибирали кожен день, рушники міняли, постільну білизну по-моєму не міняли за тиждень ні разу, можливо, треба було попросити. Анімація є, кожен день волейбол на пляжу, акваджим, йога, дартц, водне поло, ввечері дитяча дискотека і мабуть після неї якісь дорослі розваги, не знаю, ні разу не ходили) Чомусь ні разу не було ніяких вистав, хоча відкрита сцена є. Масками ніхто не напрягає, за тиждень встигли від них відвикнути, але персонал всі в масках, антисептики також всюди. В місті, в торгових центрах маски обов'язково! Турки всі в масках, не зважаючи на спеку і задуху.
Екскурсії. Обирали між Ефесом, Памуккале і островом Самос (Греція). На Самос у зв'язку з пандемією не возять, обрали Ефес. Сподобалося, але спекотно, обов'язково беріть воду і головні убори. Обирайте з заїздом в будиночок Діви Марії, там якесь особливе місце, мабуть намолене) Заїзд в ювелірний салон був зайвим, в гончарну майстерню цікавіше, але якось все це довго і трохи марудно, в підсумку на екскурсію витрачається 8(!) годин, хоча насправді до Ефесу лише 17км. Їздили в центр міста на маршрутці (6,7 номер), подивилися Караван-сарай і фортецю Барбаросса на острові, погуляли на набережній, все сподобалось, але треба їхати ближче до вечора, щоб не така спека. Праворуч від готелю в 10хв пішки типу базарчик, ще 15 хв - великий торговий центр, можна погулять і полазить по магазинчикам, ціни дешевші ніж в Україні, працює до 24. Якщо піти ліворуч, прямо поруч за заправкою теж магазинчик з продуктами і всякими дрібничками (Sok), дешевше, ніж на ринку. На базарчику, до речі, прям недалеко біля входу приватна турфірма, ті ж екскурсії коштують на порядок дешевше. Ефес, наприклад, 40$, в готелі 55.
З виїздом і приїздом у Join UP проблем і затримок не було. До аеропорту Ізмір близько 1,5 години, якщо по дорозі заїзди в інші готелі, може бути довше. В готелі при пізньому виїзді браслети не знімають, можна користуватися територією і рестораном. Всім гарного відпочинку!

Територія, краєвиди, кухня, море
незначні
Время отдыха: конец июля 2021, 8 дней
Семья
Пляжный отдых
Ірина
04.08.2017
4.6
балла из 5
Готель хороший,але є свої мінуси!!

FANTASIA HOTEL DE LUXE. Подорожували з двома маленькими дітьми (2 роки). Приїхали в готель о 9 ранку, нам запропонували поснідати, а потім відразу розмістили в номер (розміщення за правилами готелю починається з 14:00), додатково нічого не платили. Харчування різноманітне: багато м'яса, риби, овочів, фруктів, солодощів і тд. Готель дуже гарний, велика доглянута територія, багато різних затишних кав'ярень, де можна попити кави і що-небудь перекусити. Взагалі, харчування на тверду п'ятірку і для дорослих і для дітей ... А ось номера нам не сподобалися: 90% номерів без балкона, порівняно невеликі, старі меблі, в ванній кімнаті душ не знімається (таким душем неможливо купати дитину, відразу в сльози ). Також негативне прибирання, зустрічаються таргани: (((. На території готелю 2 великих басейни, а ось лежаків навколо них не вистачає .... Доводилося вставати по раніше, щоб зайняти гарне місце. Кожен день цікава анімації, для дітей - російські дівчинки аніматори , дуже уважні і турботливі.

Время отдыха: начало июля 2017, 8 дней
Семья
Пляжный отдых
Юлія Іванівна
07.07.2017
3.8
балла из 5
Їдьте, НЕ пожалкуєте))

FANTASIA HOTEL DE LUXE, KEMER Путешествовали с двумя маленькими детьми (2 года). Приехали в отель в 9 утра, нам предложили позавтракать, а затем сразу разместили в номер ( размещение по правилам отеля начинается с 14:00) , дополнительно ничего не платили. Питание разнообразное: много мяса, рыбы, овощей, фруктов, сладостей и тд. Отель очень красивый, большая ухоженная территория, много различных уютных кафешек, где можно попить кофе и что-нибудь перекусить. Вообще, питание на твердую пятерку и для взрослых и для детишек... А вот номера нам не понравились: 90% номеров без балкона, сравнительно небольшие, старая мебель, в ванной комнате душ не снимается ( таким душем невозможно купать ребенка, сразу в слезы). Также отрицательная уборка, встречаются тараканы:(((. На территории отеля 2 больших бассейна, а вот лежаков вокруг них не хватает.... Приходилось вставать по раньше, чтобы занять хорошее местечко. Каждый день интересная анимация, для детей - русские девочки аниматоры, очень внимательные и заботливые.

Время отдыха: середина июня 2017, 7 дней
Семья
Пляжный отдых

Поиск туров в Fantasia De Luxe 5*

Увеличить
Расположение отеля Fantasia De Luxe 5*

в 4 км от центра г.Кушадасы, в 75 км от аэропорта Измира

Описание отеля Fantasia De Luxe 5*
Отель Fantasia Hotel Deluxe Kuşadası 5* расположен в 6 км от центра города Кушадасы, в 50 м от собственного песчаного пляжа, на побережье Эгейского моря. Это современный отель с компактной уютной территорией. Отдых здесь подойдет и любителям спокойного семейного отдыха и тем, кто любит вести активный образ жизни. До аэропорта 65 км.
Услуги отеля Fantasia De Luxe 5*

Что бы вы хотели спросить?