South Atoll, Alifu Atoll 00200, 3.8853495, 72.7275221,18, Moofushi Island, Мальдивы Ари Атолл , Мальдивы
+960 668-1010 от 29459 грн за тур на 6 ночей

Отель Constance Moofushi Resort 5*

Констанс Муфуши
Мгновенная рассрочка
от ПриватБанка
Покупка частями
от monobank
VIP
Мгновенная рассрочка
от ПриватБанка
Покупка частями
от monobank
Территория:
5.0
Номер:
5.0
Питание:
4.0
Обслуживание:
5.0
Развлечения:
4.0
Рейтинг отеля 5 4.6 1 отзыв
К сожалению еще никто не оставлял рекомендации Вы можете быть первым
Для чего едут в этот отель:
  • Пляжный отдых
Наш комментарий: Новый отель Constance Moofushi Resort гармонично сочетает в себе утонченную природную простоту с изысканной роскошью отеля класса Люкс. Отель принадлежит международной цепи Сonstance Hotels Experience. Для всех гостей курорта предлагается система проживания на базе Crystal All Inclusive включающая в себя как питание и напитки, так и некоторые дополнительные услуги.
Отзывы об отеле Constance Moofushi Resort 5*
Ольга
13.01.2018
4.6
балла из 5
хороша гарна п'ятірка

Відмінний сервіс і відчуття, що ти в надійних руках, відчуваються ще в аеропорту. Відпрацьовано все до дрібниць: зустріч, багаж, трансфер, доставка! У лаунже в аеропорту є все необхідне, щоб прийти в себе після довгого перельоту!
Про острів. Досить великий, щоб гуляти вечорами після ситної вечері. Порівняно невеликий, коли готель заповнюється хоча б на 2/3-усамітнитися складно. Доглянута територія, все чисто.
Про будиночки. Ми жили в Senior Water Villa. Вранці, під час відливу, водної її назвати було складно: потрібно було пройти до води по піску. У номері, в принципі (удвох), зручно, необхідне все є. При заселенні не працювало світло-полагодили швидко, але не до кінця, хоча не турбувало. Ось що було відверто погано-це злив в душі !!! Вода після кожного прийому стояла в коридорі, доводилося підкладати під двері скручений рушник кожен раз.Такі дрібниці як вушні палички і гігієнічні пакети теж варто було б перевіряти.
Про їжу. Новий молодий кухар, німець, старається. Щось виходить добре, щось не дуже. Дуже складно писати про їжу-у кожного свої переваги. Можу сказати тільки, що завжди знаходили, що нам до смаку, частково завдяки тематичним вечерею. Мінуси теж були: жорстке м'ясо і риба, фруктів мало, ріжуть по 1/10 частини, мабуть економлять.
Ресторан Alizee, всупереч загальне захоплення, зовсім не справив враження. Ось що дійсно сподобалося-це Мунлайт діннер. Вибрали рибне меню і не помилилися-гребінці, самими з тунця, добротна порція лобстера-все було смачно! Ну і романтично
Про бар і напої. Вибір є. При чому непоганий віскі, включений у вартість. Віскі за гроші-ну дуже крихітна порція, буквально 10гр! Сенсу немає брати. Зовсім не сподобався вибір "безкоштовного" вина на обід і вечерю. Зате хороші платні вина і дуже розумна ціна! Особливу подяку хочемо висловити сомельє! Кличте відразу його, він компетентно і ненав'язливо порадить, розповість!
Про СПА Брали масаж для пар! Тонкі, чіпкі пальчики масажисток змогли усунути навіть застарілі проблеми в спині! Рекомендую!
В цілому все сподобалося! Це не "лакшері" готель, але хороша п'ятірка. Багато молодих американських пар, китайці (традиційно, але не сильно голосисті :), росіян трохи-одна-дві пари. Вечірні наряди брати з собою не потрібно, взуття забирають по прильоту, акуратно кладуть в мішечок і пропонують насолоджуватися піском і водою босоніж!

Время отдыха: начало декабря 2017, 9 дней
Пара
Пляжный отдых

Поиск туров в Constance Moofushi Resort 5*

Расположение отеля Constance Moofushi Resort 5*

на острове Муфуши атолла Южный Ари, в 80 км от международного аэропорта Хулуле (г. Мале)
Трансфер: 30 минут на гидросамолете (c 06:00 до 16:00)

Услуги отеля Constance Moofushi Resort 5*

Что бы вы хотели спросить?