Золотые пески, 9007 Варна, Болгария Золотые Пески , Болгария
+359 52 390 200 от 33833 грн за тур на 6 ночей

Отель Admiral 5*

Адмирал Голден Сандс
Мгновенная рассрочка
от ПриватБанка
Покупка частями
от monobank
  • 100 м
  • Средний
Рекомендуем
Мгновенная рассрочка
от ПриватБанка
Покупка частями
от monobank
  • 100 м
  • Средний
Территория:
4.5
Номер:
4.3
Питание:
4.3
Обслуживание:
4.5
Развлечения:
4.3
Рейтинг отеля 5 4.4 4 отзыва
100%
рекомендуют этот отель
0%
не рекомендуют этот отель
  • Кратко об отеле:
  • 301 номеров,
Для чего едут в этот отель:
  • Пляжный отдых
Отель подходит для:
  • Молодежный отдых
Наш комментарий: Современный комфортабельный, просторный гостиничный комплекс вновь построен в 2004 году. Обстановка и сервис отеля полностью соответствуют. Расположен в центральной части курорта, в самом сердце курортного комплекса, в центре активной жизни, среди множества ресторанов, кафе, аттракционов и всевозможных развлечений, 50 м от моря.
Отзывы об отеле Admiral 5*
Ірина
13.07.2015
4.4
балла из 5
відпочила дуже добре

Готель знаходиться прямо в самому центрі курорту. "Центр" нікуди. Тому якщо для вас важливо не тільки валяння на пляжі, а місця й місця розваг (ресторани, клуби та ін.) - в крокової доступності, то Адмірал - те що треба. У той же час і до аеропорту недалеко, враховуючи те що ми заїжджали і в інші готелі по дорозі, 35 хвилин, я вважаю, цілком прийнятний час трансферу. Номер нам дістався з незграбним виглядом на море, зате з фронтальним видом на колесо огляду. Номер відповідає своєму п'ятизірковий статус у всьому, крім новизни. Косметичний ремонт не завадило б зробити, та фени, телевізори обновити.
Сніданки досить скромні, хоча прокинутися на них вдалося лише тричі. А ось вечері просто шикарні! Дуже різноманітно і смачно. Засмучували тільки напої за додаткову плату. .
Купальні аспекти відпочинку вдалися. Великий басейн поруч, рушники безкоштовні, вхід в море на любителя, але на те воно і Чорне море. Мені воно з дитинство подобається, тому проблем не відчувала.
Поруч ще тренажерний зал. Тренажери хороші.

Время отдыха: начало июня 2015,
Один (а)
Пляжный отдых
Ольга
21.05.2015
4.0
балла из 5
класный готель, нам сподобалось, відпочивали без дітей.

Хороший готель, всі ввічливі і культурні. Виникаючі проблеми вирішували за секунди. Непоганий пляж, гарне харчування, дуже вдале разташування. Перший день бентежила пішохідна доріжка між готелем і басейном, але потім звикли. Готель в центрі, все розваги поруч, ввечері чудово прогулятися по набережній, відвідати кафе або дискотеку.

Время отдыха: начало мая 2015, 7 дней
Коллеги
Пляжный отдых
Катя
15.04.2015
4.4
балла из 5
Найбільший готель золотих пісків

Це найбільший і центральний готель Золотих пісків. Навколо зосереджене нічне життя курорту. Вкрай зручне розташування готелю, досить пристойний інтер'єр робить його привабливим для відпочинку. У готелі часто проводяться великі конференції та виставки. Звичайно, готель не дуже дешевий, але чудовий вид з вікна та відмінне обслуговування варте потрачених грошей.
Мінус готелю - немає дитячої кімнати в готелі, і немає ігрового майданчика біля готелю або на пляжі. А ще немає дитячого меню, тільки на дитячому столі картопля фрі.
А так готель дуже зручний, Золоті піски нам подобаються дуже, приємний клімат! З посмішкою згадуємо наш відпочинок і повернемося знову і знову!

Время отдыха: начало сентября 2014,
Пляжный отдых

Поиск туров в Admiral 5*

Расположение отеля Admiral 5*

расположен в курортном комплексе Золотые Пески, в 30 км от аэропорта города Варна, в центре курорта и в 20 м от пляжа. Отель отделен от пляжа набережной.

Удаленность от отеля
  • До пляжа: 100 м
Услуги отеля Admiral 5*

Что бы вы хотели спросить?