Бормио, Италия Бормио , Италия
- от 22730 грн за тур на 6 ночей

Отель Alu' 3*

Alu'
Мгновенная рассрочка
от ПриватБанка
Покупка частями
от monobank
Мгновенная рассрочка
от ПриватБанка
Покупка частями
от monobank
Территория:
5.0
Номер:
5.0
Питание:
5.0
Обслуживание:
5.0
Развлечения:
4.0
Рейтинг отеля 5 4.8 1 отзыв
100%
рекомендуют этот отель
0%
не рекомендуют этот отель
Для чего едут в этот отель:
  • Горно-
    лыжный
Отель подходит для:
  • Активный отдых
  • Бесплатно:
  • парковка
  • Удобства:
Наш комментарий: Название отеля «Alu» на древнекельтском языке означает «орел» – символ национального парка Стельвио. Этот бутик-отель с элегантными интерьерами уже 40 лет принадлежит одной семье. Гордость отеля – ресторан с традиционной вальтеллинской кухней и небольшой Wellness-центр (посещение разрешено для лиц старше 16 лет). Отель удобно расположен: рядом стартует подъемник Bormio 2000 и заканчивается трасса Stelvio.
Отзывы об отеле Alu' 3*
Тамара
16.09.2015
4.8
балла из 5
рекомендую!

Якщо ви сім'я з дітьми, пари або просто компанія друзів і приїхали в Борміо для активного відпочинку в горах, то цей готель те, що вам треба! Домашня обстановка, інтер*єр витриманий і підібраний з гарним смаком. Відмінний гостинний персонал. І найголовніше - розташування готелю всього в трьох хвилинах від підйому на гору. Поруч відмінний прокат гірничого обладнання. Ми проживали в номері для трьох. Номер більш ніж просторий, має і ванну і душову кабіну, балкон. Є мінімальний набір відповідно до трьох зірок.
У готелі безкоштовний вай-фай, скі рум, невеликий спа салон, і відмінна домашня кухня з вибором на будь-який смак. До центру міста прогулятися можна за 10 хвилин і насолодитися вузькими вуличками міста з маленькими магазинчиками, барами, піцеріями та ресторанами. Містечко невелике, але дуже затишне та колоритне. У березні на схилах гір бачили велику кількість пролісків, часто можна побачити білок і зайців. Рекомендуємо!

Время отдыха: начало марта 2015, 7 дней
Семья
Зимний отдых (лыжи, сноуборд)

Поиск туров в Alu' 3*

Увеличить
Расположение отеля Alu' 3*

в 50 м от подъемника Bormio 2000, около которого есть остановка горнолыжного автобуса (к подъемнику Le Motte). До центра Бормио – 400 м (проход по пешеходному навесному мосту). Недалеко от отеля заканчивается трасса Stelvio.
Верона – 210 км, Инсбрук – 195 км, Бергамо – 155 км, Милан – 235 км.

Услуги отеля Alu' 3*

Что бы вы хотели спросить?