Допомога пораненим бійцям АТО!

24 Октября, 2015, 16:10
657
0

З червня 2014 року керівник охоронної агенції Валерій Шемет та директор туристичної агенції Вячеслав Нездимовський проводять благодійну акцію «Із рук в руки» - акцію збору коштів для надання допомоги пораненим в АТО! А також проводиться конкурс дитячого малюнка «Зігрій серце бійця!», в якому приймають участь діти зі всієї України. Вони малюють малюнки-привітання, які після ми передаємо бійцям АТО, які проходять реабілітацію в місцевому госпіталі.

І сьогодні, 24.10.2015 року, організатори акції мали можливість поспілкуватись та подякувати за захист нашої Вітчизни тим людям, які в найважчі часи для нашої України стояли на передовій!

А саме:

Олександру Буланому (93 бригада), 1988 року народження, родом з пгт. Томаківка, Дніпропетровської області. Підірвався на розтяжці поблизу с. Мар’янка.



Ми дуже раді, що українці залишаються небайдужими до цієї акції та готові допомогти тим людям, які по праву вважаються героями! Так що не будьте байдужими! Приймайте участь у благодійній акції «Із рук в руки» та у конкурсі малюнку «Зігрій серце бійця!»